Hogyan cseréljem vissza az árut?
Hogyan álljak el a szerződéstől?

Visszavásárlás / Termékgarancia

Minden kedves vásárlónknak tanácsoljuk, hogy mielőtt átvenné a csomagját akár a postán akár a futártól, győződjön meg annak sértetlenségéről. Ha a csomagolása sérült, esetlegesen nyitva van vagy egyébb problémát észlel a csomagot nem köteles átvenni.

A termékeket 2 különböző módon tudja visszaküldeni számunkra, postai úton vagy futárszolgálattal. Mindkét esetben 2 különböző címünk van, ahová lehet küldeni.

Visszaküldési címünk futárszolgálat által:

STARSTYLE VISZÁRU
GLS Európa utca 2
2351 Alsónémedi
Magyarország

Visszaküldési cím postai úton:

STARSTYLE
Szabadi út 57/B - Posta fiók 1
9061 Vámosszabadi
Magyarország

Újdonság

Csomag visszaküldésének legegyszerűbb módja: 

Visszaküldési szolgáltatást weboldalunkon tudja megrendelni és előre kell fizetni, akár banki utalással akár online kártyás fizetéssel. Amint regisztráljuk - megérkezik a szolgáltatás összege emailban küldjük a visszaküldéshez szükséges kódot.

A visszaküldés dija: 1390 Ft

A visszaküldeni kivánt terméket be kell csomagolni, majd el kell vinni a PACKETA csomagküldő egyik tetszőleges csomagpontjába. Ott le kell diktálni a feladáshoz szükséges ID kódot, melyet e-mailben elküldünk. A PACKETA csomagpont kinyomatja csomagjához tartozó cimkét és visszaküldi részünkre.

https://www.starstyle.hu/csomag-visszakuldese-packeta-altal-p134972

Fontos! A visszaküldött csomagot az eredeti számlával vagy a számla másolatával és a viszáru levéllel kérjük visszaküldeni. Viszáru levelet mindenképp kérünk mellékelni.

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát mi visszafizetjük önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát, vagy kicseréljük bármely más termékre amit kiválaszt webshopunkból. Ezt a visszaküldést megelőzően kérjük e-mailben jelezze az e-mail:info@starstyle.sk címre.

Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie!

Fontos! Utánvétes csomagokat nem áll modunkban átvenni.

A visszajuttatott termék felbontatlan gyári csomagolásban legyen (újraértékesítésre alkalmasan), vagy ha már felbontotta a termék csomagolását kérjük ügyeljen arra, hogy a csomagolás részei, a termék, annak tartozékai, és a leírás teljes sértetlen állapotban meglegyen. Ezek hiánya vagy sérülése esetén nem vagyunk kötelesek vissza venni a terméket.

Két lehetőség közül is választhat:

1. CSERE - ha Ön úgy dönt kicseréli a kifizetett terméket egy bármely másik termékre webshopunkbol akkor mi elküldjük a csere terméket az Ön címére a visszaszolgáltatást követő másnapon.Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie! Ha a csere folyamán a cseretermék ára kevesebb, mint a visszaszolgáltatott áru értéke, természetesen a külömbséget térítjük banki átutalással. Fontos! Nem áll módunkban postai csekken pénzt visszafizetni.

2. PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA - Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését és visszaküldi a kézhezvételtől számított 14 napon belül, vagy 8 munkanapon belül írásban jelzi felénk az elállás szándékát cégünk visszafizeti önnek a termék bruttó kiszámlázott vételárát. Ezt a visszaküldést megelőzően kérjük e-mailben jelezze az e-mail:info@starstyle.sk címre. Fontos! A termék visszajuttatásával kapcsolatos szállítási díjat Önnek kell megfizetnie!

FONTOS! NEM ÁLL MÓDUNKBAN POSTAI CSEKKEN PÉNZT VISSZAUTALNI, CSAKIS BANKI UTALÁSSAL!

VISZÁRU LEVÉL LETÖLTÉSE ITT:

Viszáru adatlap 18.21 KB