Szállítás és postaköltség

A megrendelt termék kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi.  GLS futárszolgálat rendelését 24 órán belül szállítja ki.

A szállítási költségek az alábbiak szerint alakulnak.

A Starstyle.hu-nál a szállítási költségek díja utánvétel esetén magasabb.

Munkanapokon (hétfő – péntek) minden délelőtt 11:00 óráig beadott megrendelést 1 munkanapon belül a futárcég kiszállítja, ha úgy kívánja akár a munkahelyére is kiszállítja. A péntek délelőtt 11 óra utáni megrendeléseket a futár következő hét keddi napján szállítja ki!

Utánvétel = utánvétel esetén a megrendelt árut a vásárló átvételkor fizeti ki a futárnak.

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

0 Ft -29989 Ft

1490 Ft

29990 Ft –tól

0 Ft - ingyenes kiszállítsá

Az utalásokat minden nap délután feldolgozzuk, és ha az utalási összeg a számlánkra megérkezett a csomagot másnap átadjuk a futárszolgálatnak, akik 2 munkanapon belül kiszállítják a csomagot az Ön által megadott címre. A kiszállítás előtt mi e-mailben a futár sms-ben és telefonon tájékoztatja, Önt a kiszállítás pontos idejéről.

Csomag súlya

Megrendelés összege

Szállítási  költség

0 Ft -29989 Ft

1490,- Ft

29990 Ft – tól

INGYENES

A Csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akiről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.

Amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 29 990 Ft-ot, abban az esetben a csomagolási és szállítási költséget a STARSTYLE.HU átvállalja.

Amennyiben a vásárló nem veszi át utánvétellel küldött megrendelt csomagját, a STARSTYLE webáruház többet nem kézbesít azon vevők számára utánvétellel való kiszállítást.