Hogyan vásároljunk

Köszönjük, hogy meglátogatta Starstyle.hu oldalunkat.

Ahhoz, hogy vásárolni tudjon az első lépésben regisztrálnia kell magát oldalunkon a következő képpen:

  1. REGISZTRÁCIÓ ikonra kattintva indul a regisztrációs folyamat /ikont a jobb felső sarokban találja/

  2. Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt regisztrációs lapunkon, ügyeljen a pontos adatok megadására - csak teljes címekre (irányítószám, település név , utca név, házszám) áll módunkban kiküldeni csomagot, postafiókra nem.

  3. A  regisztrációs folyamat utolsó lépése az általános felhasználási szerződésünk elfogadása és amit kérünk hogy figyelmessen olvasson át. "Szerződési feltételek elfogadása" után kattintson a "Regisztráció küldése" gombra és kész is a regisztrácioval.

  4. A sikeres regisztráció után azonnal vásárolhat áruházunkban.

    Regisztrációja adatait később bármikor megváltoztathatja.

Hogyan vásároljon?

A vásárlás első lépése a kiválasztott termékek kosárba tétele. Ez természetesen nem kötelezi Önt vásárlásra, amennyiben meggondolja magát, akkor azt a "vedd ki a kosárbol" gombbal bármely tételt kiveheti a kosárból.

Miután kosarába helyezte a kiválasztott termékeket, a "rendelés" gombbal rendelheti meg. A következő lépésben kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő fizetési és szállítási formát. A "rendelés megerősítésének folytatása" gombbal eljut az utolsó lépéshez, ahol az adatokat és a kosár tartalmát átellenőrizheti, majd megerősítheti rendelését.

Rendelése sikeressége esetén a következő üzenet fog megjelenni:

Tisztelt vásárló,
Köszönjük megtisztelő rendelését 12030001 és köszönjük, hogy minket választott. Az Ön e-mail címére elküldtük a rendelése megerősítését.
Már dolgozunk megrendelésén. E-mail formájában fogjuk értesíteni a további menetről.

Ha nem sikerült a regisztráció, vagy kényelmesebb Önnek levélben rendelni akkor elfogadunk rendelést ha elkuldi az info@starstyle.hu email címre.

RENDELÉS TÖRLÉSE:

A rendelések törlése, visszatérítése és módosítása az eladók felelőssége. Ha egy megrendelés törlését vagy visszatérítését szeretné kérni, forduljon közvetlenül hozzánk az info@starstyle.hu email címen állunk az Ön rendelkezésére. Rendelését addig törölheti amig nem kapott értesitő e-mailt a kiszállitásrol. Ha a kiszállitásrol az értesitő e-mail megérkezik Önhöz a rendelését már elküldtük és nem tudjuk törölni a rendelést! Megértését köszönjük.

FONTOS! Kérjük ha átutalással szeretné fizetni rendelését, azt csak akkor tegye, miután felvettük Önnel a kapcsolatot emailben.

Bármi kérdése, problémája akadna vagy csak tanácstalan az info@starstyle.hu email címen állunk az Ön rendelkezésére.

KELLEMES VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK ÉS BÍZUNK BENNE, HOGY TERMÉKEINKKEL ELÉGEDETT LESZ, NE FELEDJE A STARSTYLE.HU A LEGMEGFELELOBB HELY AZ ON VÁSÁRLÁSÁHOZ.

Legyen stílusos és trendy együtt a StarStyle webshoppal:)